Privatryttare

Jag har tagit alla bilder själv så man

får inte kopiera!!! Jag har copyright!!!

På sommarstallets ridskola finns det även några privat ryttere som jag tränar då och då när båda har tid. De flesta av privat ryttarna rider sina hästar eller mina privat hästar som står på sommarstallet. Jag riktar mig mot en speciell och vi rider sällan i grupp. När vi rider i grupp brukar det mäst vara som en långtur där all får göra det de vill.

Mina privat elever:

Kompis som äger finstallet och en ridskola för luft ryttare. Satsar på hoppning och hoppar fint men det går iblan för fort och för att inte riva tar hon större svängar och kan med sina smidiga hästar gena lite. Hjälper till och leder nybörjar lektioner ibland när jag har tid. Hon sitter bra men är ofta inte lagom mjuk utan blir ibland stel som en pinne.

Granne som precis har börjat rida på luft hästar och inte kan så mycket en. Han rider bättre och bättre för varge gång och sitter ofta på trähästen. Han har börja tappa lite intresse så det är bara att hoppas på att han forsätter.

Granne som inte är så gammal en. Hon kan skritta och trava själv på en snäll häst men har galopperat med ledare och har hoppat en hinder på 30cm utan ledare och 60 med. Hon sitter bra och har en super balans. Hon gillar hästar och kan redan borsta och nästan tränsa och sadla. Jag undervisar henne med min kompis som rider hoppning på hög nivå och hon tycker att det är super kul.

Kompis som har kommit långt på kort tid. Hon äger djurstellet. Hon gillar bråkiga hästar men är lite rädd för de högsta hinderna. Har kommit långt i dressyren men har lite stela händer och sitter inte rakt i sadeln. Är lite slarvig med ridningen ibland men vissa stunder är hon super. När hon har kul han det gå fort hon slår ofta mig i gymkana för då är hon som ett skott men skottet landr på marken och där ligger också hon och pustar. För henne spelar det ingen roll viken häst hon får hon rider den på samma sätt endå. On måst lära sig att anpassa sig till hästen som hon får.

 

Jag har tagit alla bilder själv så man

får inte kopiera!!! Jag har copyright!!!